Најава

Ве молиме внесете го вашиот телефонски број

Плаќање

Ве молиме внесете број на сметка

Select Број на Сметка За месец Име и Презиме Износ со ДДВ За доплата Преглед
{{x.SmetkaBroj}} {{x.ZaMesec | date:'MM-yyyy' }} {{x.Ime}} {{x.IznosSoDDV |number:2}} {{x.IznosSoDDV - x.Plateno | number:2}}
×

Внесете број за да добиете потврда за плаќање


Вкупно: {{Total() | number:2}} денари